Under finner du en presentasjon av utstillerne som er klar for Frostamessa 2019.

Ann Lena Withbro

Ann Lena Withbro, Helse og Livsstilscoach

Utdanning; Barnevernpedagog og Master i sosialt arbeid

Internasjonalt sertifisert Coachutdanning innen NLP (Neuro Linguistisk Programmering). 

Coaching er å stille spørsmål som bringer nye perspektiver, for den som søker svar. Kan brukes på alle ulike tema, selv om mitt hovedfokus er Helse og Livsstil.

Jeg har i de senere år engasjert meg i å hjelpe medmennesker med helseplager, og bruker coaching og testbasert farmakologisk ernæring som verktøy.

Jeg tar med bøker, kort med coachende spørsmål, test mm.

Jeg vil være der fredag, og søndag, så lenge som mulig (har ikke fått tak i barnevakt for søndag enda).

Vennlig hilsen Ann Lena

Kari Myran

Salg av hjemmelaget toalett saker med mer.

Hilde Lillesand

Jeg heter Hilde Lillesand og bor på Fannrem med kjæreste, stedatter, hester, hund og katter. Jeg selger unike produkter fra Forever Living Products; ett 41år gammelt firma som er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe Vera.
Forever dyrker 80% av all Aloe Vera i verden, og produktene selges i 170 land, så de er også verdensledende innen salg av Aloe Vera produkter.
Forever Living har produkter til både innvortes og utvortes bruk; alt du trenger i hverdagen, og luksusprodukter når du trenger noe ekstra.
Med noen få unntak har Forever Aloe Vera som hovedingrediens (=50-70% av produktets innhold) i sine produkter. Så Forever bestreber seg på å ha de aller aller beste produktene på markedet til enhver tid!
Forever har 3 måneder fornøydhetsgaranti; så du kan trygt kjøpe produktet og bruke det i 3 måneder. Om du ikke er fornøyd så får du pengene tilbake selv om du har brukt opp produktet.
Forever Living Products tester ikke sine produkter på dyr, og produktene har en god del sertifiseringer som feks halal og kosher,  og endel produkter er også veganske.

Waini og Inti

Vi selger nydelige håndlagde

Smykker.annheng .arbånd

RINGER. etc. Inti er en multi

Kuntsner fantastisk kreativ

Og lager vakre ting

Og gjør bare en av alt .Så alt vi selger er 

Unikt. 

Vi har det unike som ingen andre har 

Da er dere velkommen til vår stand

På messen.

Waini og Inti

Trine Tanja Gåre og Oddmar Remøy

Trine Tanja Gåre og Oddmar Remøy har felles stand på messen i år. Trine var utstiller i fjord og møtte Oddmar på Frostadmessen, etter det har de samarbeidet om ulike prosjekter. 

Trine flyttet etter messen til Trondheim, har hatt praksis på Heimdal og leier nå kontor i Trondheim sentrum. Hun kommer opprinnelig fra Målselv i Troms, har hatt healing praksis på Setermoen og på Gibostad på Senja. Trine er utdannet Bioingeniør, har lang erfaring fra legekontor og jobber nå i hjemmesykepleien. Siden 2015 har hun hatt egen praksis som RGH healer (Registert i Brønnøysund, Godkjent i NSFH). Hun hadde da selv fått erfare healingens kraft ved at hun ble frisk av en CFS/ME (kronisk utmattelse) hun hadde slitt med i 7 år. Reisen etter dette har vært helt magisk. Hun har vært med på mange messer, holdt foredrag, vært frivillig ved kurs og har selv tatt ulike kurs hvor det viktigste fra universet selv. Og stadig skjer det nye ting. Erfaring så lang er at healingen ikke bare jobber med din fysiske kropp, men er med å skape balanse for både kropp, sinn og sjel. Healingen kan dermed virke både på fysiske symptomer, løse opp frykt og traumer, gi større innsikt og klarhet og åpne for muligheter. 

På messen tilbyr hun: – guidet healing

 – spirituell veiledning.

Oddmar Remøy har opparbeidet seg veldig allsidige og omfattende evner og erfaringer som følge av en livslang søken etter forklaringer på de ‘virkelig’ viktige spørsmål. Driver for tiden med energiarbeid i tid og rom i forbindelse med prosjektet ‘Virkelighetens Bruksanvisning’. 

På messen tilbyr han: – Guidet healing 

– Holistisk livsguiding og samtale 

– Setter opp Healingkontrakt med Universet’ 

Anne Karen Hårberg

Anne Karen Hårberg
Utdanning:
Kokk
Adjunkt
Spes.ped.
Silvametoden
De Nye Energiene
Regresjon

Tilbyr til vanlig;
– Behandling innen De Nye Energiene ( balanseringen mellom kropp, sjel og ånd).
Består av flere metoder.
– Massasje og lymfedrenasje
– Healing
– Regresjon
– Samtale
Jeg har kontor hjemme på Inderøy, i Steinkjer og jeg gir fjernbehandling

På FROSTAMESSA ønsker jeg å markedsføre De Nye Energiene.
Jeg tilbyr
behandling i
basispunkene, som er en lett trykkpunkt behandling, som går ut på å balansere alle organ og energibaner i kroppen, slik at blokkeringer oppløses og energien flyter fritt i kroppen. (Ca 45 min)
Samtale ( ca 45 min)
Pris: 400
Klem

?

Anne Karen Hårberg

Monica Settem

Jeg heter Monica Settem og er født og oppvokst i Surnadal. Utdannet adjunkt, spesialpedag og jobber med ungdom i Trondheim. Er Wellness Advocate for doTerra, sertifisert innen Grunnleggende massasje/triggerpunktsmassasje, Kirurgisk healing og Englehealing med edelstener. Har kontor i Trondheim og Surnadal.

På Frostamessa tilbyr jeg:

AromaTouch behandling: hånd og fotmassasje med eteriske oljer som støtter kroppen din. Rygg og nakkemassasje med eller uten eteriske oljer og Englehealing med edelstener. 

Jeg vil også selge rollere på 5 og 10ml med oljeblandinger fra doTerra til ulike behov som kan støtte deg både fysisk og emosjonelt.

Hva er AromaTouch: 

De fleste møter stressende faktorer i hverdagen, både fra indre og ytre miljø, som har negative virkninger for deres generelle helse og velvære. Disse negative forstyrrelsene forårsaker ubalanse i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer og helse. AromaTouch jobber for å gjenopprette homeostasen og minimere effekten av det indre og ytre stresset. Behandlingen arbeider på 4 områder: Stress, immunsystemet,innflammasjon og homeostasen. 

Hvordan fungerer behandlingen: 

Jeg stryker 100%rene, potente og rene eteriske oljer av høyeste kvalitet inn i huden på klientens rygg,nakke,øre, under føtter og i håndflaten ved håndmassasje. Det er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har positiv effekt på stress, immunsystemet og innflammasjoner du har i kroppen. Kombinasjonene av 8 spesielt utvalgte oljer og berøringsteknikken på bestemte kontaktpunkter i våre meridianer/ energibaner, har en enestående jordende effekt og fantastisk innvirkning på helse og velvære.  

En AromaTouch behandling går inn og motvirker negative ladninger i kropp og sinn. Den løfter humøret og beroliger klienten så stress-symptomer avtar. Virkningen av AromaTouch er både fysisk, emosjonell, mentalt og spirituell. Oljene går inn i kroppens cellenivå og blir med blodet og støtter kroppen der den trenger det<3

Man er avslappet og avbalansert etter endt behandling. Mange beskriver at kroppen er satt på «reset». Teknikken fremmer generell helse og velvære og støtter kroppen hos de som lider av indre/ytre stress,svakheter i immunforsvaret, innflammasjoner og betennelser i kroppen,  angst, depresjon, kronisk sykdom, har lite energi, anspenthet. hormonubalanse og smerter.

En behandling med AromaTouch rygg og nakke tar 20minutter for 500,-

Håndmassasje/fotmassasje tar 10-15min for 250,- 

Rygg og nakkemassasje tar 20min for 500,-

Englehealing med edelstener tar 20min for 1 legg for 500,- 

Oljerollere på 5ml selges for 150,- 10ml rollere for 250,- 

Du kan booke deg inn på kurs/behandlinger til meg i Trondheim/Surnadal<3

Jeg gleder meg til å møte deg på messen<3

Guro Lerstøl Hopmo

guro sølvsmed

Berget det blå AS

www.bergetdetbla.no 

https://m.facebook.com/bergetdetbla

«guro sølvsmed – din private smykkedesigner»

* Jeg lager smykker i mange sjangrer, alt etter hva ditt ønske er. 

* Gjenskapning av historiske funn står alltid på min årsagenda 

* Min trang til å skape næres i møte mellom fortid og nåtid, mellom din historie og min kreativitet.

Velkommen en tur innom min stand.

Hilsen guro 

Naomi Sol

Naomi Sol er klarsynt og utdannet innen mange typer healingsformer, både universelle, englehealing, rensing, krystall, healing, kirurgisk healing, åndelig kunnskap m.m. Hun kan kommunisere med dine hjelpere og andre ånder på alle plan. Hun gir også råd og tips om fremtiden og din åndelige utvikling videre.

Tilbyr

 • Englekurs
 • Kirurgisk Healing
 • Universell Hvit Tids Healing
 • Tegn av Kunnskap

Les mer om Naomi Sol.

Carina Sethsson

Tilbyr

 • Vitamin og mineral analyse-behandling
 • Protein-analyse
 • Helse-analyse
 • Healing for både dyr og mennesker
 • Kommunikasjon med dyr
 • Medial rådgivning
 • Energi og chakra balansering

Hege og Magne Heia-Gideonsen

Hege og Magne er hhv leder og nestleder i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, avdeling Trøndelag. Hege er den første norskutdanna spirituelle presten og Magne er spirituell prestestudent.

Tilbyr

 • Healing
 • Spirituell veiledning

Paul Buskum

Pauls Healing Krystaller

Tilbyr

 • Salg av healing-steiner (ca. 300 sorter), smykker, pendler, fontener, trommer, DVD`er m.m
 • Healing
 • Aura lesing
 • Foredrag om Krystaller

Brita Anjana Skuterud

Tilbyr

 • Salg av malerier, bøker, lydbøker m.m.
 • Healing
 • Foredrag med visning av DVD Unio Mystica

Jan Erik Iversen

Manumu Nettbokhandel

Tilbyr

 • Bøker innen alternativ medisin, esoteri, mystikk, selvutvikling, astrologi, urter og mange andre kategorier.
 • Englekort, orakelkort, tarotkort, penduler, japansk røkelse mm.

Åshild Hjelmseth

Mitt navn er Åshild Hjelmseth og bor på Sømna. drevet over 20 år med aloe vera produkter fra  Dr. Melumad labratorie. her kan folk få teste og kjøpe hudpleieprodukter for mennesker og dyr, basert på aloe vera, dødehavsmineraler, planter og urter. Det blir også presentert ny teknologi marskin som går på ion( galvansk strøm, som jobber ned på cellenivået) marskinen har renseprogram og massage med infrarød behandling. som også kan brukes på smertelindring. en allsidig maskin som må prøves.  ellers så kan det nevnes massage geler som demper betennelse og smerter i ledd og musklatur.. velkommen innom for å test produkt.  

Marie BarfotaOraklet

Jag, BarfotaOraklet, kommer att lägga tarotkort med andekontakt, min man Börje kommer att göra sin energihealing och vi kommer också att sälja hantverk, böcker på svenska samt vår egengjorda visdomskortlek.

Hemsida: www.BarfotaOraklet.se

Fb: BarfotaOraklet 

Instagram:  BarfotaOraklet 

Mail: BarfotaOraklet@gmail.com

Telefon: +46707390099

Om du har frågor så kan du höra av dig, helst på mail. 

Jon Andor Bech

Jon hjelper deg med alt. Han jobber med energier og kutter karmiske og genetiske bånd fra forfedre, og negative bånd som er satt på deg. Han har hjulpet mange.

Michael Sporgelin

Dipl.med massageterapeut og SFM healer. 5th Dimensional quantum healer.

Som healer jobbar jag med

 • Leder
 • Justerar benlangd
 • Backenet
 • Atlaskotan
 • Negativa kanslor
 • Kristallsjukan
 • Muskulara problem
 • Balanserar energier

Som Massageterepeut jobbar jag med

 • Smartlindring i muskulatur
 • muskeltester
 • Oka rorlighet
 • PNF/PIR, Proprioceptiv Neuromuskular Facilitering/Postisometrisk relaxation
 • Mobilisering
 • Trenings råd

Min storsta styrka som terapeut ar att jag ser en helhet hos den jag behandlar, Borjar alltid med att intervjua och titta på rorelsesmonster hos min klient.

Ingrid Okstad

Mitt navn er Ingrid Okstad, og jeg driver Nidaros Hypnoterapi og Energimedisin. Jeg har kontor i Trondheim i Dronningens gate 15, 2 etasje.   Jeg har erfaring som terapeut siden 1988.

Utdannelse:

 •  Spesialpedagog med fordypning i sosiale og emosjonelle problemer.
 • Autorisert hypnoterapeut med masterkurs i: Vektreduksjon -Røykeslutt – regresjon – angstproblematikk – effektiv psykoterapi
 • Autorisert EFT – terapeut

      Healingkurs: Englehealing med edelstener, kirurgisk healing

Her kan du få hjelp til å gi slipp på søtsug, røyk, fobier og engstelser.  Jeg jobber mye med stress og vanskelige opplevelser fra tidligere i livet.

Jeg holder kurs i selvutvikling, røykeslutt, vektreduksjon, mental trening/ stressreduksjon.

På messa disponerer jeg eget rom og kan tilby behandling i rolige omgivelser.  Tlf. 47393647 om du ønsker å sette deg opp på time før messestart.

Foredrag på messen lørdag:    » Hvordan hypnose / selvhypnose kan hjelpe deg til bedre livskvalitet»

                                 søndag:   »  Bevissthetsutvikling – hvordan vi selv gjennom kunnskap om kropp og 

                                                 sinn kan bedre livskvaliteten vår og bli en bevisst skaper av eget liv.»

Høstens kurs blir presentert på min stand. Velkommen til en prat  og behandling! 

Knut Støre

Kan tilby: 

Sjamanistisk-/urfolksmusikk, lydhealing, trommereisa, «chanting», strupesang, overtonesang, urfolksang, lyd fra vokal/tromme/rasle/didgeridoo/klangbolle. 

Intuitiv improvisasjon/kanalisering av musikk/lyd. 

Har CDa til salgs. Kan gi privat lydhealing. 

Musikken/lydhealinga kan gi avslapning, meditasjon, førløsning, indre reisa og healing på ulike nivå. Oppleves ulikt fra person til person. Kom gjerne og få en smakebit. 

Kan også bidra med pianoimprovisasjon, gitarspilling og fremføring av mange mer eller mindre kjente sanga. 

Mer informasjon, lyd og video finnes på: http://woundedhealer.info

Og under Knut Støre på Facebook. 

Mobil: +47 930 42 136 

E-post: woundedhealer43@icloud.com

Anna Dahlø

LYSSPRÅKET GJENNOM MEG

Lysspråket kom til meg for noen år siden gjennom et kurs med Lilli Bendriss. Siden har det utviklet seg ganske mye gjennom sang, tale og toning . Man sier at dette språket healer, og at det aktiverer deler av DNA som ligger i dvale i oss. Det sies også at språket gir hver enkelt det vi trenger i vår spesielle utvikling. Så dette er ikke et vanlig språk, men koder som arbeider på et ubevisst plan. Det er en gave til oss.

Man kan få forskjellige reaksjoner på lysspråket. Det kan være at vi opplever tårer, kribling, lengsel, sorg, behag eller kjærlighet under aktivering. Og noen får visjoner og syner. Alt er normalt, også å ikke merke noe. Men det er absolutt best hvis du kan roe deg ned, få god kontakt med underlaget og gå inn i deg selv for å ta imot. Lysspråket passer veldig godt sammen med Knut Støres tromming og sjamanistiske sang. Vi har et godt samarbeid.

Annekarin lyyshaug

ANNES LIFE COACHING.
Lang erfaring og gode tilbakemeldinger. www.tarotnorge.net.  Mobil: 476 75 664.

FORENKLET FENG SHUI ANALYSE AV DEG OG DIN BOLIG.

Du vi få mange gode råd om deg og din bolig, samt tips om hvordan balansere huset i hht deg selv og den du er.  På kjøpet får du et eget personlig skjema for alle beboere, med info om gode himmelretninger og generelle fargevalg som gir deg energi. Ønsker du en grundigere analyse, kan dette bestilles på messa.

Jeg trenger plantegning i målestokk, over ditt hus, med korrekt nord pil, fødselsdato for beboerne, og adresse for bostedet.

INTUITIV VEILEDNING MED TAROT OG NUMEROLOGI.

Intuitiv veiledning med Tarot og Numerologi.

Du får regnet ut ditt skjebnetall, og ditt årstall som sier noe om hvor i livs syklusen du befinner deg, og hva som er viktig for deg dette året.  
Du kan stille spørsmål eller gi meg stikkord på hva det er du lurer på.  Du trenger heller ikke si noe, dersom du ikke vil. Jeg får inn hva du trenger å ha fokus på for å komme videre.

Sølvi Antoinette Dalhaug

Sølvi Antoinette Dalhaug,

bor i Aurskog, men kommer fra Ballangen i Nordland.

Hun jobber som kosthold og ernæring terapeut, bl a Fit Line.

Hun er håndspålegger, klarsynt, læsing, intuitiv medisin og naturmedisiner.

Jobber med pust, stemme og søvnproblemer. 

Hun jobber også med dyr og andre fra «ainner sia». 

Per alfred

Klarsynt – Tarotkort – Numerologi

Siden barndommen har jeg sett og drømt ting det ikke skulle snakkes om – men som jeg i mitt voksne liv til slutt fikk bruk for som spåer. Jeg «ser» deg i bilder inni meg. Og jeg bruker tarotkort og numerologi for å sammenligne med mine indre syn, På hva jeg kan fortelle deg. Jeg healer hvis vi blir enige om det og jeg tolker dyr. Jeg er heller ikke fremmed for sjamanisme, men det er gjennom kortene jeg først og fremst når fram til deg.

Janne Viktil

Tilbyr

 • Tradisjonell samisk helbredelse (læsing). Det vil si at hun hjelper mennesker med fysiske og psykiske problemer.
 • Husrens. Det vil si å ta bort uønskede energier hjemme hos deg eller hjemmefra. Kan også gjøres hjemmefra via telefon.
 • medium, opprette kontakt med dyr og mennesker på andre siden.
 • Dyretolk og klarsynt.

Flere utstillere kommer..


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/4/f/frostamessa/www/wp-includes/formatting.php on line 4803